Multi-instrumentalist

Ik ben in 2012 afgestudeerd aan het Conservatorium van Utrecht voor het instrument basgitaar. Snel daarna groeide mijn fascinatie voor piano, synthesizers en andere electronica. Inmiddels speel ik in verschillende projecten onder andere basgitaar, gitaar, piano, synthesizers, electronica en neem ik de software zoals Ableton Live voor mijn rekening.

Producer

Naast dat ik op het podium sta produceer ik muziek en andere audio vanuit mijn studio in Amsterdam. Denk aan het opnemen van een album, maar ook aan jingles en leaders, muziek voor reclames en films en het opnemen van podcasts in onze Podcast Studio Amsterdam.

Componist

Als componist en songwriter heb ik met meerdere artiesten aan hun muziek gewerkt. Vind HIER een playlist van alle nummers waar ik aan meeschreef.

Docent

Ik geef al meer dan 10 jaar les aan muzikanten van elk niveau aan de Mart Jeninga Academy, een school voor bassisten die zowel off- als online lessen aanbied. Ook geef ik workshops en masterclasses aan muziekscholen en conservatoria.

Ableton

Live producties zijn tegenwoordig vaak gestuurd door Ableton Live, een software voor het aansturen van electronica, backingtracks en instrumenten. Het vertalen van een album naar een live show doe ik in elk project waar ik aan werk.

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief. Wanneer er nieuwe muziek uitkomt, optredens aangekondigd worden of ander nieuws is, dan stuur ik een nieuwsbrief. Niet vaak.

Volg me op Instagram